Sayfalar

16 Mart 2014 Pazar

Berkin Elvan'a ağlayanlar! Aranızda bu iki kişiyi hatırlayan var mı?

şehitlere neden ağlamadılar, türkiye'de basın kimin, medyada hainler, satılmış medya, alevilik, cem evi, sabetayistlik, gizli ermeniler, gizli yahudiler, gizlenen gerçekler, çifte standart,
Berkin Elvan'a ağlayanlar! Aranızda bu iki kişiyi hatırlayan var mı?

Bu iki kişiyi hatırlayan var mı?

Yoksa hiçbir gazete televizyon göstermedi mi?
Günlerce yayınlanmadı değil mi?
İnsanlar sokaklara dökülmedi bu iki kişi için?
Çok geçmedi üzerinden, Hakkari'de şehit edildi fotoğraftaki iki uzman çavuş.

Dağ Komando Tugayındaki görevlerine gitmek için evlerinden çıktıkları sırada pusuya düşürülüp arkadan vuruldular. Yahya Karakaya ile Murat Özkozanoğlu isimleri...

Sizce bu iki kişinin bir Berkin kadar haber olmayışı; marjinal sol terör örgütlerine militanlık yapmadıkları, sokaklarda gösteri adı altında eşkıyalık yapmadıkları, polislere taş, molotof v.b. atmadıkları ve tam aksine olarak devlet, millet, vatan müdafaası gayretinde oldukları için mi? İki şehit bir Berkin etmedi mi?
Hepsi Hrant oldular. Hepsi Ermeni oldular. Hepsi sokak eşkıyası oldular ama biz şehit olduk? Ne için? Onlar bize kendi devletimizde, kendi vatanımızda yalanlarla, terör eylemleri ile, satılmış basın gücü ile tahakküm etsinler diye mi?

Basına yargı müdahalesi, yargı neşteri istiyoruz. Evet, kamu menfaati gözetilerek, devletin bekası gözetilerek böylesine haince yayın yapan basın/medya çalışanlarının gerçek kimliklerinin belirlenmesini ve en şedit surette cezalandırılmasını istiyoruz.

İçimizdeki İsrail'in, içimizdeki Ermenistan'ın YOK EDİLMESİNİ İSTİYORUZ

Detaylar için:

www.KriptoErmeniler.blogspot.com
www.KriptoYahudiler.blogspot.com
www.Sabetayistlik.blogspot.com
www.PKKSorunu.blogspot.com
www.AkademiDergisi.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar